április 28

2011.04.28. 21:04

újabb lépések a fóliasátor felé.

ma megvettük a fóliát. a helyi kertészáruházban nem volt nagy választék.

albatross nevű cég terméke 2 méretben. lehetett válogatni. majd kiderül mit bír. hétvégén talán sikerül felrakni. utána megy a tesztüzem üresen milyen hőmérséklet lesz odabent. ha kellően meleg lesz akkor megy a kiültetés.

a zaldiban találtam esőztető tömlőt ami 20m. a 4x3m-es sátorkában körbeér párszor. ezzel megy majd a locsolás. remélem beválik. mert ezt csak le kell telepíteni, és vigyázni, ne duguljon el. amúgy a kerti slagot huzigálhatnám minden nap.

off.

a sátor mellé kukorica lesz még ültetve. nem sok, vagy 10db

on

 

a nagy húsvétolásban elfelejtkeztem a paprikákról. kedden azon kapom magam, hogy szegénykék le vannak hervadva. nem kaptak egy ideje vizet. gyorsan bepótoltam a kicsi nemfigyelésemet.

hát apa az ilyen...? :D

Szerző: tommirra

2 komment

Címkék: fóliasátor

A bejegyzés trackback címe:

https://redsavina.blog.hu/api/trackback/id/tr782862882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picpaca 2011.05.03. 13:56:21

gyermekkori emlékeim szerint ilyenkor már nagyon jó hőmérséklet szokott lenni a fóliasátrakban, nagymamáméknál régen májusban már igen szépen cseperedtek a növénykék
majd ha kész lesz, és lesz időd, oszd meg velünk a fóliasátorról készült képet is :D

tommirra · http://redsavina.blog.hu/ 2011.05.04. 21:05:36

@picpaca: természetesen lesz dokumentálva. :)
süti beállítások módosítása